Vestergadekvarteret

Afstand: 10.21 Km

I Vestergade er der shopping for den stilbevidste og målrettede shopper. I Vestergadekvarteret kan du besøge den fine gamle gade, som stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Vestergade ligger i centrum af Aarhus og sætter med sine velholdte facader scenen for en smuk shoppingoplevelse.

Shopping i Vestergade

Her kan du finde stort set alt. Til den kvalitetsbevidste er her lækre lingeri– og tøjbutikker. Holder du af at være aktiv, er dette gaden til at finde alt udstyr til sport, og er du gadgetfreak, er der også frit valg på alle hylder. Vil du slappe af efter shoppingen, er der adskillelige kaffebarer, cafeer og restauranter.

Besøg en anden tid lige midt i centrum

Halvvejs nede i gaden kan du gå hen ad Grønnegade og slå et smut ned ad den idylliske Møllestien med de yndige, gamle huse. Gaden tiltrækker hvert år mange folk og er yderst populær på de sociale medier, hvor folk lægger billeder op af de farverige huse. 

Vestergadefesten

Vær med, når Vestergade hvert år ruller den røde løber ud og afholder en fantastisk gadefest med hygge, musik og liv i gaden. Bilerne forvises fra gaden, så det er plads til fest i det hyggelige bykvarter. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#vestergade #visitaarhus #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Vestergade i Aarhus Fotograf: Frame & Work
Møllestien i Aarhus Fotograf: Frame & Work