Djurs Sommerland

Besøg Nordens største sommerland!

Tag hele familien med til Djurs Sommerland og oplev sus i maven i parkens 9 sjove temalande. Her finder du Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn!

Trænger sulten sig på, kan I også spise i parkens lækre restauranter, snuppe lidt mad fra boderne på vej til den næste forlystelse eller nyde jeres medbragte madpakker i parkens hyggelige picnic-områder.

42 minutter fra hotellet

Tivoli Friheden

Midt i hjertet af Aarhus finder du Tivoli Friheden - en park fyldt med sjove og vilde forlystelser, klatrepark og fantastiske aktiviteter og koncerter året rundt!

En dag i Tivoli Friheden er uden tvivl en dag fyldt med fantastiske oplevelser. Prøv f.eks. forlystelsen Himmelrum, som binder dig til kometens hale og kaster dig ud i en brydende 1.080 graders centrifuge af spin, drej, snur og stjerner!

I parken finder du også utallige smagsoplevelser! Lige fra lækre middage i historiske omgivelser til hjernefrysende drikkevarer fra en af parkens mange boder.

15 minutter fra hotellet

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Oplev ét af Nordeuropas største kunstmuseer!

Gå på opdagelse i museets 20.700 kvadratmeter fordelt over 10 etager. Her kan du udforske de 5 gallerier, som hvert år præsenterer nationale og internationale kunstnere.

ARoS er uden tvivl et populært og enestående internationalt kunstmuseum for både børn og vokse.
Måske du kan nikke genkendende til kæmpeskulpturen Boy og ikke mindst regnbuen på toppen, Your Rainbow Panorama, som nok er museets mest kendte og iøjnefaldende værker.

Vidste du, at ARoS faktisk er blevet tildelt to Michelin-stjerner i Michelins turismeguide?

15 minutter fra hotellet

Den Gamle By

Tag på en tidsrejse gennem Danmarkshistorien!

Den Gamle By er et spændende, autentisk og levende museum midt i Aarhus centrum, som fortæller historien om de danske købstæders historie gennem 4 forskellige tidsperioder: 2014, 1974, 1927 og 1864.

Museet er uden tvivl et must see, når man besøger Aarhus! Faktisk har det endda modtaget de maksimale 3 Michelin-stjerner i Travel-guiden.
Er du heldig, så kan det det være, at du kan opleve en af de mange temadage, koncerter, aktiviteter, som der bliver afholdt i løbet af året.

Og for at gøre det endnu bedre...

Der er gratis adgang for alle under 18 år!

14 minutter fra hotellet

Moesgaard Museum

Kom på besøg i fortiden!

Moesgaard Museum er en international attraktion i særklasse, hvor du igennem den fantastiske arkitektur og formidling bliver taget med på en spændende tidsrejse.
Oplev hvordan fortiden bliver levende, og hvordan genstandene træder frem i udstillingerne, så du får en meget bedre forståelse af den fortid, der har skabt vores nutid.

Besøg bl.a. den imponerende udstilling om Oldtiden, som giver dig et sus i maven, eller tag turen igennem Vikingetiden i datidens Aarhus med en levende viking!

På Moesgaard Museum er mulighederne mange og oplevelserne utallige!

21 minutter fra hotellet

Ree Park Safari

Tag et smut til dyrenes rige i Ree Park Safari!

Kom på safaritur, hvor du kommer helt tæt på dyrene. Her kan du udforske 4 kontingenters fascinerende dyreliv med damptoget Black Beauty, i Land Rovers eller på egne gåben.

Enhver dyreelskers drøm! 
Parken er fyldt med dyr - også de mere sjældne. Mød bl.a. de sjældne bongo antiloper, de to hanløver og Skandinaviens eneste sorte næstehorn! 

En dag i Ree Park Safari er en dag med masser af oplevelser, fantastiske dyr, historie og fun facts!

49 minutter fra hotellet

Randers Regnskov

Bare rolig - du behøver ikke rejse til den anden side af kloden for at opleve et sandt jungleeventyr!

I Randers Regnskov træder du ind i en anden verden. En tropisk verden, hvor luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald. Blandt de grønne omgivelser vil du også opleve et mangfoldigt dyreliv - lige fra små bladskærermyrer til de store, majestætiske jaguarer!

Der venter dig et sandt jungleeventyr i den indendørs tropiske zoo! 

32 minutter fra hotellet

Museet Farvergården

I Ebeltoft finder du den eneste bevarede købstadsfarveri i Nordeuropa.
Her kan du få en unik oplevelse af tidligere tiders farvning af garn og klæder i et af de mest særprægede og velbevarede gårdmiljøer midt på Ebeltofts travle hovedgade.

Se de fascinerende filmoptagelser fra stedets sidste farver, lær om farvestofferne og kig indenfor i et fantastisk historisk miljø af en tidligere håndværksvirksomhed.

Husk ikke at snyde dig selv for en tur i den eventyrlige have, hvor du kan nyde din medbragte madpakke.

Og som en ekstra bonus - der er gratis adgang til museet!

46 minutter fra hotellet

Kattegatcentret

Vidste du, at 70% af kloden består af hav? Kattegatcentret skal nok fortælle dig meget mere! I Danmarks største tropiske hajcenter kan du nemlig blive klogere på livet i havet

Er du modig nok? Tag springet og dyk med hajer!
Kattegatcentret tilbyder mange forskellige oplevelser og aktiviteter, som er helt unikke. Her kan du bl.a. komme med til træning og fodring af de store hajer, gå på opdagelse blandt de 200 vilde arter fra hele verdenen eller kom helt tæt på verdens hurtigste pingvin!

60 minutter fra hotellet

Væksthusene og Botanisk Have

Oplev de fascinerende Væksthuse i Botanisk Have - en af Aarhus' største parker.

Midt i Botanisk Have finder du en kæmpe kuppel - en kuppel med 4 klimazoner og næsten 2.000 plantearter fra hele verdenen!
Træd ind i en verden af flotte grønne omgivelser, smukke blomster, spændende fortællinger og interessante planter.

Efter en tur i Væksthusene kan I gå en hyggelig tur i Botanisk Have.
Botanisk Have er en oase midt i Aarhus centrum, hvor du også kan opleve alverdens planter, samt have fornøjelsen af de mange spændende oplevelser for sanserne.

Her kan I også nyde jeres medbragte madpakker på en af de mange borde og bænke, som er placeret rundt omkring i haven!

19 minutter fra hotellet

Ude efter mere?

Hvad skal man se og opleve i og omkring Aarhus?

Aarhus er en dejlig by spækket med skønne oplevelser! Lige fra større seværdigheder, fantastiske madoplevelser og sjove aktiviteter til dig, som elsker at bevæge sig.

 Få inspiration til din næste oplevelse her

Se flere oplevelser