Blindes Arbejde: Håndværk med Hjerte og Hænder

Afstand: 10.29 Km

 | +45 86 13 24 66 |  ba-aarhus@blindes-arbejde.dk |  www.blindesarbejde.dk | 
Træd ind i butikken Blindes Arbejde i Aarhus og opdag en verden af håndværk skabt med kærlighed og dedikation. Her finder du børster, koste og håndvævede tekstiler lavet af blinde og svagsynede - og du er inviteret til at være en del af denne unikke oplevelse.

En Sanselig Oplevelse

Når du besøger butikken Blindes Arbejde i Aarhus, vil du ofte møde en af de blinde håndværkere, der gerne guider dig gennem de mange kunsthåndværk. Du har også ofte chancen for et kig ind i værkstederne, hvor børstenbinding, kostetræk og stoleflet foldes ud i en symfoni af lyd og taktile oplevelser.

Bæredygtighed og Kvalitet

Produkterne, fra køkken til børneværelse, bærer præg af en tidløs elegance. Ren funktionalitet kombineret med moderne detaljer karakteriserer det enkle design, der både behager øjet og føles godt at røre ved. Naturmaterialer og certificeret træ, primært bøgetræ, bliver vægtet højt, og hen over tid udvikler det også en smuk patina.

Håndværk med Hjerte

Blindes Arbejde er mere end en butik; det er en registreret social-økonomisk virksomhed, og 65% af det dedikerede team er blinde eller svagsynede, og de bruger deres hænder til at skabe brugskunst af højeste kvalitet. Siden 1929 har de formet meningsfuldt arbejde og skabt langtidsholdbare produkter.

Bæredygtigt Fokus: Støt Lokalt Håndværk med Global Bevidsthed

Blindes Arbejde er dedikeret til brugen af FSC- og PEFC-certificeret træ samt plantefibre, mens deres garn er indkøbt med GOTS-certificering. Håndværket er præget af en bevidsthed om ressourceforbrug, hvilket resulterer i holdbare produkter.

Ansvarligt Håndværk

Hos Blindes Arbejde omfletter de også stolesæder og tilbyde reparationer, hvilket støtter op om ansvarligt forbrug. Gennem opcykling af tekstiler og læder skaber de nye produkter, der reducerer affald og bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Bæredygtigt fokus

Butikken Blindes Arbejde er medlemmer af Go Green Danmark og Social Enterprise World Forum - People and Planet First. Dette er deres løfte om at være en del af en bevægelse mod en mere bæredygtig og socialt ansvarlig verden. 

Organisationen har forpligtet sig til at følge FN's Verdensmål, især Mål 8 om anstændige jobs og økonomisk vækst, Mål 12 om ansvarligt forbrug og produktion samt Mål 17 om partnerskaber for handling. 

Værkstedet har åbent kl. 8 – 17 dagligt, samt lørdag i butikkens åbningstid.

Se, hvad andre deler på Instagram

#blindesarbejde #visitaarhus #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Butikken Blindes Arbejde i Aarhus Fotograf: Blindes Arbejde
Varer hos Blindes Arbejde i Aarhus Fotograf: Blindes Arbejde
Børster fra Blindes Arbejde i Aarhus Fotograf: Blindes Arbejde
reparation af stol hos Blindes Arbejde Fotograf: Blindes Arbejde
Shopping i Blindes Arbejde i Aarhus Fotograf: Blindes Arbejde