Eventyrsport – Kom ud med os

Afstand: 10.40 Km

 | +45 7878 9020 |  kundeservice@eventyrsport.dk |  Se mere her | 
Eventyrsport Events er løb og hikes i naturen. Fælles for alle arrangementer er et ønske om at skabe oplevelser i naturen baseret på lige dele fællesskab, glæde, nysgerrighed og ambitioner.

Hos Eventyrsport Event er der plads til alle og de har altid et event, der passer til dig. Om du løber korte ture, højt op eller langt ud, hurtigt eller langsomt, alene eller med andre, så er der en plads på startstregen og medalje klar i mål.

Eventyrsport Event stiller ikke krav til din dagsform, men stiller naturen til din rådighed og lægger ruten til din næste oplevelse. Målet er at få sveden frem på panden og smilet frem på læberne. Det er meget sjovere når vi gør det sammen.

Eventyrsport Event ønsker af skabe fælles oplevelser på tværs af niveauer og har derfor flere forskellige distancer på deres events. I har dermed rig mulighed for at gøre en fælles tur ud af dagen på tværs af ambitioner og tempo. Er du ny indenfor løb kunne ParadiseTrail være et rigtig godt sted at starte. Er du til klassiske distancer som 10k og Halvmaraton, vil Silkeborg Half være et oplagt valg, hvor familiens mindste samtidig kan ha’ det sjovt til Børneløbet. Er du til ture over flere dage, skal du helt sikkert prøve NAS og NAMB. Har du gode ben og er vild med bakker, må du ikke gå glip af SkyTrail og er du vild med mudder, grin, gang i festen, er DirtyTrail et absolut must.

Elsker du bare at løbe langt, altså rigtig langt, ja så er Outdoor Ultra Trail det helt rette evnet for dig.

Er du mere til vandreture i naturen, hvor roen sænker sig og der er højt til himlen? Tag med på én af de spændende EventyrHikes og oplev, hvordan kultur og natur smelter sammen til gode historier fortalt gennem en inspirerende og oplysende roadbook.

-Kan du ikke vælge mellem alle de fede muligheder, vil vi blive rigtig glade for at se dig til flere af dem! Du er en del af familien.

Eventyrsport Events er siden 2020 arrangeret af de folk, der skabte Racingdenmark og som har været professionel arrangør af løbeevents siden 2013.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fire kvinder som står i en sø i skoven Fotograf: Eventyrsport
En gruppe på vandretur i skoven med Eventyrsport Fotograf: Eventyrsport
To kvinder på vandretur med Eventyrsport Fotograf: Eventyrsport