Fuglsang Rideture

Afstand: 28.02 Km

+45 20 28 46 48 |  rideture@hotmail.com |  Hjemmeside | 

Hop i sadlen, og oplev kernen af Bakkelandet

Giv hverdagen en timeout, og tilbring en tidløs stund på ryggen af en islandsk hest. Fuglsang mellem Horsens og Silkeborg lader dig opleve naturen i sin mest autentiske version. Omfavnet af bakkelandets bølgende skove får du en hyggelig, guidet ridetur på en ægte islænder. Det eneste, der skygger for dit synsfelt, er et par pjuskede ører.

Du bliver hurtigt fortrolig med de uvante bevægelser og giver sanserne lov at åbne sig. For bakkelandet er ikke kun smukt. Med dit uforstyrrede fokus på nuet bliver der også plads til at bemærke duften i skoven og lyden af de rytmisk klappende hove i gruset. 

Du behøver ikke have prøvet at ride før. Der er heste til ryttere på alle niveauer, hvad end du har brug for en rolig, stabil makker eller foretrækker en hest med gang i.

Når du ankommer, har vi sadlet hesten op. Du får en ridehjelm på, og vi justerer stigbøjlerne, så du er klar til at opleve det skønne, østjyske bakkeland. Med en erfaren fører som guide kan du trygt nyde turen i sadlen.

Ridning på islandske heste er en sjov og anderledes udendørs aktivitet til weekenden eller hverdagen. Se mere om Fuglsangs hesteudlejning i nærheden af Horsens på www.rideture.dk.

Priser for rideture

1 times trækketur for børn op til 9 år: 250 kr.
Forældre trækker selv hesten.

1,25 times tur inkl. op- og nedstigning: 400 kr.
For ryttere uden erfaring, ca. 50 minutter på hesteryg. Max 95 kg. Fra 7 år og op.

2 timers ridetur, inkl. op- og nedstigning: 500 kr.
Rideerfaring nødvendig, galop mv., ca. 1,5 time på hesteryg. Max 90 kg. Fra 9 år og op.

8 timers dagstur til Den Genfundne Bro: 1000 kr. + 150 til ridekort m.v.
Vi har ridehjelme der kan lånes
Turen anbefales til øvede ryttere, da den er ca. 22 km og terrænet er varieret fra skove til enge og bakker.

Overnatning – Sov i hytte og tjek hesten ind på høhotel

Overnat i hytte med køkken, op til 6 sengepladser og adgang til bad og toilet. Der er 1 dobbeltværelse og 4 enkeltsenge. Ankomst og afrejse aftales før ankomst.

Priser for hytter
Seng - 250 kr. pr. person
Linned - 50 kr. pr. person

Høhotel til hesten:
Fold til hest: 50 kr pr. nat. 
Boks: Kontakt Fuglsang Rideture for pris.
Køb af wrap hø: Efter aftale.

Book via sms på 2028 4648 eller www.rideture.dk, hvor der er yderligere information.Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
islandske heste og rytter på ridetur hos Fuglsang Rideture ved Brædstrup Fotograf: Fuglsang Rideture Copyright: Fuglsang Rideture