Gellerupbadet

Afstand: 6.11 Km

 | +45 86 25 69 01 |  info@vigirbyenpuls.dk |  www.gellerupbadet.dk | 
Gellerupbadet er en svømmehal for hele familien i Brabrand. Gå i sauna, sus ned af rutsjebanen, svøm baner eller øv dig i at dykke, der er noget for alle i Gellerupbadet. 

En svømmehal for hele familien

Pjask og leg i lege- og træningsbassinet, der er 30 grader og dejligt varmt. Sus ned af vandrutsjebanen, leg med skumlegetøj, dykkerringe, bolde eller lær at svømme. Bassinet er afgrænset og let at overskue for både store og små.

Svømmebassin

Gellerupbadet har et stort svømmebassin til motionssvømning. Bassinet er 25 meter langt og er 155 cm dybt. Den lave dybde er med til at gøre svømmeturen til en tryg oplevelse for både store og små. Hvis du vil have ekstra fart på, er der mulighed for at låne svømmefødder, og hvis du har brug for ekstra støtte, kan du låne forskellige hjælpemidler, der får dig godt i gang.

Masser af aktiviteter i Gellerupbadet

Der er både babysvømning, seniorsvømning, mulighed for at holde børnefødselsdag og Plask og Leg-hold for børn mellem 1 og 5 år

Se, hvad andre deler på Instagram

#gellerupbadet #visitaarhus #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Gellerupbadet giver en oplevelse for hele familien. Fotograf: Aarhus Kommunes Idrætscentre Copyright: Gellerupbadet i Aarhus (c) Aarhus Kommunes Idtrætscentre