Storcenter Nord

Afstand: 9.55 Km

 | +45 87 39 42 20 |  mail@storcenternord.dk |  www.storcenternord.dk | 
Storcenter Nord er Aarhus’ oplevelsescenter, hvor du altid kan kombinere shoppeturen med god mad og sjove oplevelser – for der sker næsten altid noget nyt i NORD. Centret ligger tæt på midtbyen, har et bredt udvalg af butikker, og der er altid gratis parkering.

Storcenter Nord er et moderne shopping- og oplevelsescenter i det nordlige Aarhus, og der er altid gratis parkering. Centret er tæt på midtbyen, og du kan bl.a. opleve deres store, levende koralrevsakvarie.

50 specialbutikker

I centret er der 50 forskellige specialbutikker og spisesteder samlet under ét tag. Du kan shoppe i H&M, Kaufmann, Yousee, Tøjeksperten, Vero Moda, Only, Fætter BR, Normal, Partyland, Vibholm og mange, mange flere. Storcenter Nord har også et stort apotek, et posthus og et af landets største Føtex varehuse.

Lækre spisesteder

Storcenter Nord har en ny food court med flere lækre spisesteder. Der er hyggelige caféer, salatbarer, tyrkisk delikatesse, asiatisk mad, burger- og sandwichsteder. Der er selvfølgelig og lidt godt til den søde tand med chokoladebutikker, lækre vaffel og isboder og selvfølgelig Føtex bageren til det gode brød og kager.

Akvariet i Nord & babylounge

I Dybet, under centrets food court, ligger centrets berømte saltvandsakvarie med levende koraller og hundredvis af smukke fisk. Omkring akvariet er der skabt et hyggeligt undervandsunivers med et legeområde i pirat tema til børnene.

Storcenter Nord har selvfølgelig også hyggeområder til de mindste gæster. På 1. sal, henover centerets food court, ligger deres baby lounge. Her kan familien kan tage et hvil, ordne bleen og have en hyggelig spisepause.

Se, hvad andre deler på Instagram

#storcenternord #shoppingiaarhus #visitaarhusOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Storcenter Nord fra luften Fotograf: Storcenter Nord Copyright: Storcenter Nord
Storcenter Nord i Aarhus Fotograf: Storcenter Nord Copyright: Storcenter Nord
Facade på Roots Fotograf: Storcenter Nord Copyright: Storcenter Nord
Paradis is Fotograf: Storcenter Nord Copyright: Storcenter Nord
Facade på Kaufmann Fotograf: Storcenter Nord Copyright: Storcenter Nord
Fætter BR indefra Fotograf: Storcenter Nord Copyright: Storcenter Nord
Bubble Bar indefra Fotograf: Storcenter Nord Copyright: Storcenter Nord