KØN - Gender Museum Denmark

Afstand: 10.79 Km

 | +45 25 45 45 10 |  kontakt@konmuseum.dk |  www.konmuseum.dk | 
Besøg KØN - Gender Museum Denmark og du vil opleve at møde et stort fokus på kønnenes kulturhistorie, kønsproblematikker, ligestilling, krop og seksualitet, og også tabuer og grænser, hvor du vil blive provokeret og opfordret til debat - alt sammen ift. kønnets betydning – historisk, aktuelt og i fremtiden.

KØN på dagsordenen

KØN - Gender Museum Denmark blev grundlagt for godt 30 år siden og blev kendt som Kvindemuseet i Danmark, hvor kvinders kultur og historie var stærkt underbelyst. Meget er sket siden i relationen mellem kønnene. Også mænds roller og funktion i samfundet har ændret sig markant. Kulturarven hviler sine steder på gamle opdelinger mellem køn og roller, mens nutiden forventer friere udfoldelse af alle køn. Derfor beskæftiger museet KØN sig med kønskultur i et bredere perspektiv og involverer alle på tværs af køn.

Gå på opdagelse i kønnenes kulturhistorie, dyk ned i seksualundervisningens historie og bliv klogere på kønnenes betydning i samfundet.

Kom forbi KØN - Gender Museum Denmark og oplev de faste og skiftende udstillinger, der med garanti vil give dig noget at tænke over. Nyd også en lækker kop kaffe i Kvindemuseets hyggelige museumscafé.

Pigernes og drengenes historie

Tag børnene med på skattejagt i udstillingen ’Pigernes og drengenes historie’, der formidler barndommens kulturhistorie gennem de sidste 150 år. Følg 28 børn i deres arbejde, skole og fritid. Her kan du klatre på montrerne, tegne på væggene og klæde dig ud som barn i gamle dage.

GRATIS ADGANG FOR UNGE UNDER 18 ÅR

Se, hvad andre deler på Instagram

#konmuseum #visitaarhus #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
KØN – Gender Museum Denmark Fotograf: KØN – Gender Museum Denmark Copyright: KØN – Gender Museum Denmark
KØN – Gender Museum Denmark Fotograf: Jørgen Bundgaard, Kvindemuseet Copyright: Jørgen Bundgaard, Kvindemuseet
Harry Potter skilt Fotograf: Kvindemuseet Danmark Copyright: Kvindemuseet Danmark
Kvindemuseet Danmark på Clustersquare Fotograf: Kvindemuseet Danmark Copyright: Kvindemuseet Danmark
Kvindemuseet i Aarhus Fotograf: Kvindemuseet i Aarhus Copyright: Kvindemuseet i Aarhus
KØN Vinter Fotograf: KØN Aarhus Copyright: KØN Aarhus