Guidede ture med Aarhus Culture Walk

Afstand: 10.37 Km

 | +45 31 66 12 21 |  info@aarhusculturewalk.dk |  www.aarhusculturewalk.dk | 
Deltag i en smuk og kulturrig tur gennem Aarhus med Aarhus Culture Walk. Aarhus er en by med en lang historie, der strækker sig helt tilbage til vikingernes Aros.

På denne guidede tur vil de dygtige guider tage dig rundt til byens historiske knudepunkter og vil med garanti fortælle dig en ting eller to, du ikke vidste om Jyllands hovedstad.

Culture Walk i Aarhus

Tag med på en byvandring fyldt med spændende fortællinger og fakta om Aarhus' historie. Aarhus Culture Walk har siden 2015 fortalt historier fra Aarhus. Alle guiderne har en baggrund inden for kultur, historie eller oplevelsesøkonomi og har erfaring med at fortælle om Aarhus' fortid, nutid og fremtid så hele familien - også de unge, bliver underholdt.

En spændende byvandring i Aarhus

Mød op ved Aarhus Banegårds ikoniske hovedindgang og deltag i en guidet tur med start ved Strøget. Aarhus Culture Walk er en guidet tur, der går forbi den katolske Vor Frue Kirke og videre til det arkitektonisk smukke Aarhus Rådhus, som kun ligger et stenkast fra ARoS - Aarhus' internationalt anerkendte kunstmuseum.

Idyllisk stemning ved Møllestien

En kort gåtur senere befinder du dig tilbage i en anden tid, når du kommer til den brostensbelagte 'Møllestien'. Efter du er blevet klogere på denne del af byen og har taget et par billeder af de smukke huse, kommer du en tur ned i Kryptkirken, som ligger under Vor Frue Kirke. 

Gennem det gamle og nye Aarhus

Herefter går turen videre til Latinerkvarteret og det gamle Aarhus, hvor du også kommer forbi Aarhus Domkirke og Hack Kampmanns flotte Aarhus Teater. Sluttelig går turen ned langs åen (Åboulevarden) mod det moderne Aarhus, hvor guiden tager dig ned til Dokk1 og afslutter turen med en udsigt til det smukke Aarhus Ø.

På hele turen fortæller guiden små anekdoter om de smukke, historiske attraktioner og seværdigheder.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusculturewalk #visitaarhus #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Aarhus Culture Walks Rundvisning i Aarhus Fotograf: Aarhus Culture Walk Copyright: Aarhus Culture Walk
Aarhus Culture Walks Rundvisning i Aarhus Fotograf: Aarhus Culture Walk Copyright: Aarhus Culture Walk