Hotel Årslev Kro har den inspirerende atmosfære og de hyggelige rammer, som kendetegner en servicevirksomhed, som ønsker gæsterne i centrum.

Hotel Årslev Kro har 78 velindrettede værelser, som er delt op i tre kategorier:

  • 40 enkelt- og dobbeltværelser
  • 32 motelværelser, hvor der kan parkeres foran døren
  • 6 businessværelser

Ydermere kan 16 værelser slås sammen, hvilket gør dem velegnet til familier med større børn, samt 8 to-rums familieværelser.

Hotellet er gennemgående holdt i en klassisk stil med respekt for tiden omkring hovedbygningens oprindelse i 1800-tallet. Interiøret er sofistikeret og elegant, hvilket giver en varm og blomstrende atmosfære. Værelserne er indrettet med sin helt egen charme til både forretningsmanden, de nygifte eller børnefamilien.

Opredning indtil 12 år: kr. 150,-
Over 12 år (voksen): kr. 200,-
Babyseng: kr. 75,-

Hotellet består af 32 motelværelser, hvor der kan parkeres foran døren. Værelserne er hyggeligt indrettede og findes både som enkelt- og dobbeltværelse.

Værelsespriser (inkl. morgenmad)

Enkeltværelse fra kr. 720,-

Dobbeltværelse fra kr. 920,-

2-rums familieværelse (2 motelværelser) kr. 1400,-

Håndværkerprodukt (inkl. morgenmad, 1 ret middag og 1 madpakke) kr. 795,-

Alle vores hotelværelser indeholder bad/toilet, fjernsyn samt telefon og gratis trådløst internet. Værelsesprisen er inkl. lækker morgenbuffet, samt gratis parkering på hotellets store parkeringsplads.

Der serviceres på værelset med daglig rengøring af badeværelse og soverum, redte senge, tømt affald mm., samt total afrejserengøring.

Værelsespriser (inkl. morgenmad)

Enkeltværelse fra kr. 820,-

Dobbeltværelse fra kr. 1020,-

Hotel Årslev Kro tilbyder 6 business-værelser. Vores suiter er særligt indrettede til den forretningsrejsende, der altid er på farten. Værelset har eget bad/toilet, fjernsyn, samt telefon og gratis trådløst internet.

Værelsesprisen er inkl. lækker morgenbuffet, kaffe/the på værelset samt gratis parkering på hotellets store parkeringsplads.

Værelsespriser (inkl. morgenmad)

Enkeltværelse kr. 1020,-

Dobbeltværelse kr. 1220,-

Frugtkurv + en flaske rød- eller hvidvin på værelset ved ankomst:
kr. 298,-