Djurs Sommerland

Fordele på Hotel Årslev Kro 

Djurs Sommerland

Velkommen i Nordens største sommerland

Køb billetter med rabat hos os

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland 4 år i træk ¬– og prøv Tigeren, årets vildeste nyhed og Danmarks største Gyro Swing. 

Kæmpe nyhed 2019: Tigeren – Danmarks største Gyro Swing
Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er den hurtigste og højeste forlystelse i Djurs Sommerlands historie. Med en topfart på 100 km/t og en svinghøjde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også godt nyt for de fartglade små. Glæd jer til de to sjove familieforlystelser, Jungle Rally og Safaribussen. 

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland, med hele 10 forrygende forlystelser, er der fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Oplev f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. 

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I DrageKongen er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalin-sus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten. 

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Sæson 2019: 4. maj – 20. oktober 

Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk  

Booking

Se film fra Djurs Sommerland

DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster: 

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner – DrageKongen, Piraten & Juvelen

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne: 

Piraten – Danmarks største og hurtigste rutschebane: