Børnebondegården

Afstand: 29.40 Km

+45 40 76 92 88 |  boernebondegaarden@gmail.com |  Hjemmeside | 
Oplev den ægte bondegårdsstemning i børnehøjde og kom helt tæt på bondegårdsdyrene. Nus en minigris bag ørerne, tag en madkurv med og hæld varm kaffe på termokanden, mens ungerne fyrer krudt af på en af på de mange pedaltraktorer. Har du nogensinde nusset en minigris bag ørerne, siddet sammen med over 20 tamme marsvin eller løbet om kap med et gedekid?

Alt det og meget mere kan børn og barnlige sjæle opleve på Børnebondegården Dortheasminde i Serridslev. Her bor rigtig mange glade og børnevenlige dyr, som altid er klar til at hilse på de besøgende.

Mød blandt andet ponyen Josefine, de to frække æsler Alma og Molly, kaniner, gæs, geder, får, grise og mange andre bondegårdsdyr. Alle dyrene må klappes både i foldene udenfor og inde i staldene, og derudover er der også legehuse, pedaltraktorer, bålplads og bordbænkesæt, hvor madpakken kan nydes.

Tag familien med en tur på børnebondegården, kom helt tæt på dyrene, og oplev den ægte bondegårdsstemning i børnehøjde.

I får sikkert ikke ungerne med hjem igen lige med det samme, så tag bare madkurv med, og hæld varm kaffe på termokanden. Det hele kan indtages, mens ungerne fyre krudt af på en af vores mange pedaltraktorer.

Er du ikke allerede medlem af Børnebondegården? Så se hvordan du bliver det på www.børnebondegården.dk

For at benytte gården skal man være medlem. Et husstandsmedlemsskab koster 250.- og gælder fra 1 januar til 31 december. Bedsteforældre må gerne medbringe alle deres børnebørn på deres medlemsskab. Det er muligt at købe medlemskabet på stedet og betale med Mobilepay og Paypal.

 

Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
3 Børn kigger på køer ved Børnebondegården Fotograf: Børnebondegården Copyright: Børnebondegården
2 Børn står med kaniner ved Børnebondegården Fotograf: Kevin Welk Fotografi Copyright: Børnebondegården
Lille dreng står ved kalv hos Børnebondegården i Serridslev ved Horsens Fotograf: Børnebondegården Copyright: Børnebondegården
Børn børster ged på mark ved Børnebondegården Fotograf: Børnebondegården Copyright: Børnebondegården
Marker ved Børnebondegården Fotograf: Børnebondegården Copyright: Børnebondegården
Pige går med kanin i snor på agilitybane ved Børnebondegården Fotograf: Destination Kystlandet Copyright: Destination Kystlandet
Bålplads og amfiteater ved Børnebondegården Fotograf: Børnebondegården Copyright: Børnebondegården
Pige går gennem labyrint på majsmark hos Børnebondegården Fotograf: Børnebondegården Copyright: Børnebondegården