5D Cinemagic

Afstand: 10.00 Km

 | +45 86 14 73 00 |  tivoli@friheden.dk |  www.friheden.dk/5d-cinemagic | 
Oplev 5D Cinemagic i Tivoli Friheden, hvor du kan slå din familie i at skyde monstre, zombier og banditter. Forbered dig på en actionfyldt oplevelse i parkens helt egen 5D Cinemagic biograf.

Den sejeste oplevelse i Tivoli Friheden

Når du tager de magiske briller på, kan du se biograffilmen i 3D, mens vinden suser om ørerne på dig i 4D. Der er dog ingen tid til at læne dig tilbage i de livlige sæder, for du skal duellere mod de andre i 5D, der tilsammen giver den fedeste totaloplevelse med både film og spil.

Duellere mod din familie og venner

Glæd dig til den fedeste film-spil-oplevelse, når den populære og nervepirrende biograffilm "Forbidden Mine" ruller hen over skærkem - eller glæd dig til at den helt nye "Neon Ninja" kommer i Frihedens Cinemagic. I Frihedens Cinemagic er du stjernen, der skal duellere mod de andre spillere i salen. Du konkurrerer mod både din familie, venner og hele biografen om at blive dagens helt med den højeste score.

Har du den højeste highscore i udløbet af året, vil du året efter få din helt egen flise på "The Walk Of Fame" i Tivoli Friheden.

Se, hvad andre deler på Instagram

#tivolifriheden #visitaarhus #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
5D Cinemagic i Tivoli Friheden i Aarhus Fotograf: Tivoli Friheden Copyright: 5D Cinemagic i Tivoli Friheden