Labyrint-Temapark Labyrinthia

Afstand: 29.11 Km

 | +45 86 84 99 44 |  labyrinthia@labyrinthia.dk |  www.labyrinthia.dk | 
Labyrinthia er en anderledes, sjov og udfordrende attraktion for børn og voksne i alle aldre. Her er der masser af mulighed for at få motion til både hoved og ben i de mange forskellige typer labyrinter.

Sjov, leg og læring for alle

Labyrinthia har 8 labyrinter (plus én til hunde), samt et stort indendørs ”Puzzle Center” med mange forskellige spil og opgaver, som du ikke lige finder andre steder. Så kom selv og prøv. Du behøver ikke at stå i kø, og tempoet - det bestemmer du selv.

Masser af forskellige labyrinter 

Prøv den sjove Football Race Maze, en konkurrence-labyrint til alle bold-ekvilibrister. Du kan dyste mod din familie eller dine venner.

3D-labyrint

I 3D-labyrinten kan du for alvor få afprøvet og udfordret din stedsans. I 3D-labyrinten kan du bruge Labyrinthias gratis app til at scanne de 8 QR-koder, der er i labyrinten, så du bagefter kan downloade et diplom som bevis på, at du har klaret labyrinten.

Vandlanyrinten

Du kan også nyde både synet og duften af de hundredvis af smukke roser i vandlabyrinten (og måske blive en lille smule våd!). Hvis du downloader deres gratis App, kan du selv styre vandportene i vandlabyrinten fra din smartphone! På den måde bestemmer du, hvem der skal blive våd.

Hundelabyrinten

I hundelabyrinten kan du teste din hunds stedsans og lugtesans – og der er gratis ”vovsebar” til de firbenede.

Indendørsaktiviteter og den hyggelige pause

Inde i ”Puzzle Center” kan du få gang i ”de små grå” med nogle af de ca. 50 forskellige spil og opgaver, der er ved bordrene.

Trænger du til at få lidt ny energi ovenpå alle udfordringerne, er det muligt at købe lidt forfriskninger i caféen. Du er også velkommen til at medbringe din egen mad og nyde den udenfor i pavillonerne eller på den store sydvendte terrasse. Der er også to store gas-grill til fri afbenyttelse.

Trojaborgen og Chartres

Du kan lære om labyrintens historie, samt prøve deres to historiske labyrinter: Trojaborgen, der stammer fra Bronzealderen og Chartres, der stammer fra Middelalderen. Selv om det er 2 såkaldte ”envejs-labyrinter”, har de stadig en vis magi.

Tjek åbningstider og priser på Labyrinthia her

Se, hvad andre deler på Instagram

#labyrinthiasilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregion



Opdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Labyrinthia - luftfoto - labyrint / busk-træ Fotograf: Labyrinthia Copyright: Labyrinthia
Labyrinthia - børn i mini-labyrint Fotograf: Labyrinthia Copyright: Labyrinthia
Labyrinthia - 3d-labyrint Fotograf: Labyrinthia Copyright: Labyrinthia
Labyrinthia - børn Fotograf: Labyrinthia Copyright: Labyrinthia
Labyrinthia - aktiviteter indendørs Fotograf: Labyrinthia Copyright: Labyrinthia