Bruuns Galleri

Afstand: 10.31 Km

 | +45 70 20 89 09 |  www.bruunsgalleri.dk | 
Bruuns Galleri er Danmarks mest besøgte shoppingcenter. Dens trendy butikker, attraktive brands, spisesteder, moderne biograf, udendørs minigolf og originale underholdningsbegivenheder tiltrækker hvert år 11 millioner besøgende, hvoraf en stor del er unge og studerende. 

Bruuns Galleri er mere end blot et shoppingcenter. Det er bymæssigt centralt placeret lige ved Aarhus Banegård, det er lettilgængeligt med bus, på cykel eller til fods fra gågaden

Transport og parkering

Når du besøger Bruuns Galleri, kan du komme lige til døren, hvad enten du kommer med tog, bus, til fods eller med bil. Kommer du i bil, kan du benytte parkeringshuset med 1000 parkeringspladser, som har åbent 24 timer i døgnet.

Minigolf

Du kan spille minigolf på taget af Bruuns Galleri fra april til oktober. Banen har 18 huller og den smukkeste udsigt over byens tage.

Cinemaxx med IMAX

Den populære biograf, Cinemaxx, i Bruuns Galleri har skiftet et af deres traditionelle biograflærreder ud med en IMAX skærm i biografens største sal. Den nye skærm er 26% større end en almindelig biografskærm, og den nye skærm er tilmed Jyllands største. Læn dig tilbage i de bløde biografstole og nyd en af sæsonens gode film efter en lang dag i Aarhus.

Bruuns Galleri har åbent alle ugens dage.

Se, hvad andre deler på Instagram

#bruunsgalleri #visitaarhus #visitaarhusregion



Opdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Bruuns Galleri vinterferie Fotograf: Bruuns Galleri Copyright: Bruuns Galleri
Bruuns Galleri Fotograf: Bruuns Galleri Copyright: Bruuns Galleri
Bruuns Galleri Fotograf: Martin Gravgaard, Bruuns Galleri Copyright: Martin Gravgaard, Bruuns Galleri