Magasin

Afstand: 10.53 Km

 | +45 33 11 44 33 |  kundeservice@magasin.dk |  www.magasin.dk | 
Magasin er et eksklusivt stormagasin i hjertet af Aarhus, hvor alt er samlet under ét tag. De mange etager er fyldt med trendsættende modebrands for kvinder, mænd og børn.

De bedste brands i byen

I Magasin finder du et stort udvalg af eksklusive brands fra hele verden med alt fra Acne og By Malene Birger til mærker som Kenzo og Stine Goya. I boligafdelingen finder du et stort udvalg af både klassisk og moderne skandinavisk design. Er du på jagt efter skønhedsprodukter, finder du en bred vifte af lækre, internationale brands i stueetagen. 

Style dit hjem med de nyeste trends

Magasin har virkelig fingeren på pulsen, når det kommer til nye trends og tendenser inden for interiør. Du kan gå på opdagelse blandt en masse klassiske, cool og unikke brands. Du kan finde tidløse designs fra Kähler, Rosendahl og Royal Copenhagen, VIPP og Georg Jensen, men der er også produkter fra nyere brands som Gejst, Broste, Hey There Hi og Lind DNA.

Du kan også finde et fint udvalg af de mest populære bøger og nyt elektronik, som desuden vil være en perfekt gaveide til nogen, du holder af.

Se, hvad andre deler på Instagram

#magasinaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion



Opdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Magasin Aarhus Fotograf: Magasin Aarhus Copyright: Magasin Aarhus