Ræs i RaceHall

Afstand: 6.59 Km

 | 86280170 |  info@racehall.com |  www.racehall.com/blaa-mandag | 
Giv konfirmanderne en fed oplevelse på blå mandag, som de sent vil glemme. Racehall holder BLUE RACE på blå mandag, hvor konfirmanderne får en halv times actionfyldt race på Racehalls store gokartbane.
Blå Mandag i Aarhus
Elsker du lugten af gummi? Og kan du lide fuld fart bag rattet på en gokart? Så bør du besøge Racehall i Viby.

Her finder man Europas største indendørs gokartbane, så du nok skal få dit ”need for speed” styret. Alle kørere er med i konkurrencen om at vinde titlen som årets hurtigste konfirmand. De ti hurtigste racerkørere af alle konfirmanderne går videre til et finalen i gokartrace, hvor vinderen får et gavekort til Racehall på 5000 kr.

Programmet for Blå Mandag
I mødes 40 min. før, hvor der vil være indskrivning, udlevering af køredragt samt briefing med grundig introduktion.10 min. opvarmning og kvalifikation.20 min. gokartfinale med speederen i bund.Afslutning med evt. tilkøbt alkoholfri champagne, pokaler eller statuetter.Alle deltagere får udleveret udskrifter med gokart køretider.
Hele arrangementet tager ca. 90 min.
En dag fyldt med sjov
RaceHall har masser af muligheder ud over deres gokartbane. Under samme tag har de nemlig også RacingRooms racingsimulatorer, Skiarenas skibånd, og voicehalls sangstudie – og så er der naturligvis altid mulighed for at stille sulten med lækre burgere hos The Diner.

Opdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com