Jul i Salling

Afstand: 10.52 Km

 | +45 87 78 60 00 |  salling@salling.dk |  www.salling.dk/jul | 
Bag Sallings magiske julelys gemmer der sig en verden med juleshopping for hele familien. Der er fashion-afdelinger til både unge, damer og herrer samt en stor børneafdeling, hvor du kan finde julegaver, der opfylder ethvert ønske. Find alle dine julegaver på én gang

Har du brug for inspiration til dine julegavekøb, står Sallings medarbejdere klar til at vejlede dig. Du kan finde alt fra tøj til skønhedsprodukter, køkkenudstyr, ting til boligindretningen, middagsbordet, lædervarer, legetøj og bøger.

Rammer julegaverne ikke plet, har Salling byens bedste bytteservice. Du kan bytte og returnere frem til 31. januar 2021.

Mød julemanden i Salling

Traditionen tro kan du i december måned møde julemanden i Salling. 

Hyggelig juleshopping

I Salling er det hele samlet under ét tag. Derfor er der altid plads til at give benene et hvil, når juleshoppingen bliver trættende. I Starbucks frister duften af ristede kaffebønner, mens Sallings Bar & Bistro tilbyder en smagfuld julemenu til de sultne.

Hold øje med Sallings åbningstider i julen på deres hjemmeside.

Salling Super

Vil du forkæle familien med julens bedste mad, er Salling Super det oplagte sted at gå på opdagelse. Her bliver alle sanser forkælet med et væld af lækre gourmetspecialiteter. Du finder Salling Super i kælderetagen.

Jul på Sallings ROOFTOP


Du kan også tage turen op til Sallings ROOFTOP, hvor du på tagterrassen kan nyde synet af den flotteste panoramaudsigt over ARoS, Domkirken, Aarhus Ø og alle de andre kendte Aarhus-spots. Hvis du tør, kan du bevæge dig ud på den angstfremkaldende glasrampe, som stikker ud over Strøget. Her kan du fra 25 meters højde se direkte ned på Strøgets menneskemylder, der er på juleshopping i Aarhus og nyde den fantastiske udsigt over den julepyntede by.

Pak dig ind i tæpper og nyd gløgg og æbleskiver under åben himmel på den hyggelige tagterrasse, der i juletiden er flot dekoreret og fyldt med julelys. I caféen kan du smage på lækre julelækkerier eller nyde et glas vin. I november og december vil der løbende være musik og underholdning. Du kan følge med i programmet på Sallings Facebookside.

www.juleaarhus.dk

#salling #visitaarhus #visitaarhusregionen

Opdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Jul i Salling Fotograf: Salling Copyright: Salling
Udsigt fra Salling ROOFTOP i Aarhus Fotograf: Salling Aarhus Copyright: Salling Aarhus
Juleshopping i Salling - nye en kop kaffe Fotograf: Salling Copyright: Salling
Juleshopping i salling med veninderne Fotograf: Salling Copyright: Salling
Udsigt fra Salling ROOFTOP i Aarhus Fotograf: Salling Aarhus Copyright: Salling Aarhus