Godsbanen

Afstand: 9.77 Km

Godsbanen er et mangfoldigt og mulighedsrigt rum i Aarhus. Godsbanen åbnede i marts 2012 i den renoverede gamle godsbanegård i Skovgaardsgade, og siden da har det været hjemsted for kultur i alle afskygninger, både hvis du vil opleve eller skabe selv – alle er velkomne. Der er kunst- og fotografiudstillinger, teater, oplæsninger, tøjmarkeder, og du kan nyde en god middag eller en kop kaffe i Spiselauget. Du kan også arbejde i værkstederne og projektlokalerne, deltage i et af de mere end 400 årlige arrangementer eller måske gå en tur på taget. Arkitekturen er et besøg værd i sig selv! Se Godsbanens kalender

De mange muligheder i huset

På Godsbanen huserer en lang række aktører, bl.a. Teater Katapult, spillestedet Radar, restaurant/café Spiselauget, Åbne Scene, Aarhus Filmværksted, filmskoler, Center for Billedkunst, Litteratur og Scenekunst, et virksomhedscenter og ikke mindst ca. 70 projektkontorer inden for alle kulturgenrer. Udover aktørernes egne aktiviteter, kan du også opleve et stort antal forestillinger, workshops, udstillinger, konferencer, møder osv. af andre arrangører, som lejer lokaler af Godsbanen.

 

Institut for (x) = Mikro-Berlin

I en klynge gamle DSB-bygninger bag selve Godsbanen ligger Institut for (X); en kulturel platform for unge entreprenører, designere, musikere, kunstnere og håndværkere og et helt særligt stykke Aarhus. Her bor kulturelle iværksættere, frivillige foreninger og kunstnere og kulturaktører side om side i et område, der tit bliver beskrevet som et mikro-Berlin. Området myldrer af liv og spændende projekter, og alle er velkomne til at gå en tur forbi.

#godsbanen #visitaarhus #visitaarhusregionen 

Opdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Godsbanen Fotograf: VisitAarhus Copyright: VisitAarhus
Godsbanen Fotograf: VisitAarhus Copyright: VisitAarhus
Godsbanen Fotograf: Godsbanen Copyright: Godsbanen
Godsbanen Fotograf: VisitAarhus Copyright: VisitAarhus
Godsbanen Fotograf: VisitAarhus Copyright: VisitAarhus
Godsbanen Fotograf: VisitAarhus Copyright: VisitAarhus
Fotograf: VisitAarhus Copyright: Godsbanen
Godsbanen - Skatere Fotograf: Eva Lisby Copyright: Eva Lisby
Vinterhygge på Godsbanen Fotograf: Anders Vinther Poulsen Copyright: Anders Vinther Poulsen